Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
bachelor hotelmanagement

Chat op 6-7 maart

13 - 17u. (docent/student)
Start chat

 

Bezoekers op mijn stand
Naam Kaart Bezoeken Aankomstuur

Recent  Sluiten

DIRECT MESSAGES

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
bachelor hotelmanagement
Xaverianenstraat 10
8200 Brugge
België

Website

050 30 51 00

hom.brugge@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
Boek je campusbezoek
Beschrijving

Bij aanvang van de opleiding kies je meteen voor een van onze specialisaties: Culinary Arts of hospitalitymanagement .

 

Beide specialisaties bieden een stevige basis management, communicatie en teamwork. Daarnaast krijg je heel specifieke vakken die een brede waaier aan tewerkstellingsmogelijkheden bieden als manager in hospitality of chef in toprestaurants, maar als afgestudeerde hotelmanagement ben je ook zeer gegeerd door tal van andere sectoren.

 

Kies je voor de specialisatie Culinary Arts, dan ben je iemand met een grote passie voor restaurants en de keuken. In voormalig restaurant De Karmeliet zul je theorie en praktijk combineren en echte klanten mogen ontvangen. Je krijgt een hoogstaande culinaire opleiding, gegeven door docenten van de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen, klaar om in de beste restaurants ter wereld aan de slag te gaan. Alle specifieke vakken Culinary Arts worden in het Engels gegeven. Je kan deze opleiding ook volledig in het Engels volgen. De specialisatie Culinary Arts is een initiatief van het Flanders Culinary Arts Centre (FCAC), een samenwerking tussen Hogeschool VIVES en Hotelschool Ter Duinen.

 

Kies je voor de specialisatie hospitalitymanagement, dan ben je iemand met een passie voor gastvrijheid en team­work. Je krijgt een brede en diepere kijk op de hospitality­sector, een extra taal (Duits of Spaans), je werkt aan een project rond trends en je kunt in het laatste jaar kiezen voor operationeel of strategisch management. Je volgt deze studie omdat de horeca in het algemeen en de hotelsector in het bijzonder je enorm boeien. Bovendien hou je van reizen en van talen en vind je het belangrijk dat de vakken in je opleidingen heel praktisch en concreet worden aangepakt. En onze campus? Die bevindt zich in Brugge, een van de grootste toeristische trekpleisters van Europa en het kloppende hart van de hospitalitysector van ons land. 

 

De bachelor hotelmanagement kun je ook volledig in het Engels volgen.”

 

Leerroute
 
Algemeen contact
bachelor hotelmanagement
Xaverianenstraat 10
8200 Brugge
België

Website

050 30 51 00

hom.brugge@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
 
Contacten op de stand

Producten

Mozaïek Lijst