Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
micro degree wellbeing en vitaliteitsmanagement op afstand

Chat op 6-7 maart

13 - 17u. (docent)
Start chat

Bezoekers op mijn stand
Naam Kaart Bezoeken Aankomstuur

Recent  Sluiten

DIRECT MESSAGES

Video's

Added on 04/03/2021
Added on 04/03/2021
Added on 04/03/2021
Added on 04/03/2021

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
micro degree wellbeing en vitaliteitsmanagement op afstand
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
België

Website

056 26 41 60

kaat.verplancke@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
Boek je campusbezoek
Beschrijving

Micro Degree Care & Management
Vind jij ook dat goede, ondersteunende zorg het verschil maakt bij de begeleiding van cliënten ongeacht hun leeftijd? Heb jij ook oog voor de behoeften van families, mantelzorgers en vrijwilligers van cliënten? Voel jij ook de nood aan het opzetten van preventieve acties naar cliënten en medewerkers in de non-profit sector? Heb jij interesse in hoe je up-to-date concepten van zorg kan ontwikkelen en implementeren in zorgorganisaties? Wil jij jouw creatieve ondernemerszin daarnaast ook voeden met stevige inzichten in ondernemerschap, marketing en financieel beleid? Schrijf je dan in voor het Micro Degree Care & Management!

Micro Degree Coaching & Management
Vind je ook dat coaching van individuen en teams nodig is in de innovatieve arbeidsorganisaties van de 21ste eeuw? Heb je interesse in nieuwe bedrijfvoeringsmodellen die de uitdagingen van 21ste eeuw kunnen faciliteren? Wil jij in organisaties instaan voor stress -en burnoutpreventie? Zie jij als empathische persoon graag samen met cliënten uit naar oplossingen voor problemen? Wil jij jouw creatieve ondernemerszin daarnaast ook voeden met stevige inzichten in ondernemerschap, marketing en financieel beleid? Schrijf je dan in voor het Micro Degree Coaching & Management!

Micro Degree Spa, Wellness & Management
Ben je geboeid door de rol die wellness speelt in een gezond en evenwichtig leven: in kuuroorden, wellnesscentra en spa’s? Wil jij een wellness-aanbod kunnen organiseren en plannen in al zijn facetten? Durf je mee te dromen over de wellness van de toekomst? Grijp je de kans om nieuwe diensten te bedenken, te becijferen en in de markt te zetten: low-cost wellness, wellness retreats, wellness for cancer, wellness for people with disabilities ...? Wil jij jouw creatieve ondernemerszin daarnaast ook voeden met stevige inzichten in ondernemerschap, marketing en financieel beleid? Schrijf je dan in voor het Micro Degree Wellness, Spa & Management!

Studeren op afstand
Wens jij studeren met deel- of voltijds werken combineren? Wil jij in combinatie met gezin en werk één van deze Micro Degrees aanvatten? Woon jij voor deze Micro Degrees ver van VIVES Hogeschool Kortrijk? Geen nood, deze Micro Degrees bestaan uit 3 semestriële modules van telkens 20 studiepunten. Je studeert op eigen snelheid wat, waar en wanneer je wilt via afstandsonderwijs voor alle theoretische vakken. Enkel de praktijkvakken gaan op de campus door (max. 1/2 of 1 dag per week). Het slagen voor één van deze Micro Degrees levert een getuigschrift op en laat een vlotte overstap toe naar de bachelor wellbeing- en vitaliteitsmanagement.

Leerroute


 
Algemeen contact
micro degree wellbeing en vitaliteitsmanagement op afstand
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
België

Website

056 26 41 60

kaat.verplancke@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
 
Contacten op de stand

Producten

Mozaïek Lijst