Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
afstandsonderwijs

Chat op 6-7 maart

 

13 - 17u.
Start chat

 

 

Bezoekers op mijn stand
Naam Kaart Bezoeken Aankomstuur

Recent  Sluiten

DIRECT MESSAGES

Video's

Added on 19/05/2020
Added on 15/02/2021

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
afstandsonderwijs
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
België

Website

056 26 41 60

afstandsonderwijs@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
Boek je campusbezoek
Beschrijving

VIVES op afstand

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je jouw studie combineren met werk en/of gezin? Misschien kreeg je nooit de mogelijkheid om verder te studeren en wil je een nieuwe weg inslaan? Of je woont in het buitenland en wil toch een bacheloropleiding volgen? Wil je studeren en je ook volledig op je sport toeleggen? Bij VIVES op afstand is dit mogelijk.

Al meer dan twintig jaar is VIVES marktleider in Vlaanderen op het vlak van afstandsonderwijs. Bij VIVES op afstand zetten we volop in op flexibiliteit en geven we je de kans om studeren met werk, gezin en een sociaal leven te combineren. We houden hiervoor optimaal rekening met je privésituatie (werk, gezin …). Je kan bij ons terecht voor het volgen van bacheloropleidingen en banaba's of voor kortdurende trajecten zoals micro degrees.

In samenspraak met de studietrajectbegeleider kan je een eigen traject uitstippelen. Op die manier kan je zelf bepalen hoeveel studiepunten je per jaar opneemt en dus hoelang je over je studie zal doen.

VIVES op afstand houdt bij het samenstellen van jouw studieprogramma ook rekening met je vooropleiding en (werk)ervaring. Zo kan je een vrijstelling bekomen voor bepaalde opleidingsonderdelen.

We bieden een mix van zelfstudie en begeleiding aan. In een aantal opleidingen zijn er een beperkt aantal contactmomenten. Via aangepast studiemateriaal en een digitaal leerplatform proberen we je studies zo optimaal mogelijk (digitaal) te ondersteunen.

Als enige hogeschool in Vlaanderen beschikken we over een examencentrum met flexibele examenmomenten gespreid over het hele jaar. Voor bepaalde opleidingen kan je jouw examen van thuis uit afleggen.

Ook al studeer je waar en wanneer je maar wil, ook al bepaal je zelf je studietempo, je staat er niet alleen voor. Een heel team staat klaar om je te begeleiden tijdens je studie. Studeren op afstand is dus verre van afstandelijk. En het eindresultaat is een echt, erkend professioneel bachelordiploma. 

 

Leerroute

 
Algemeen contact
afstandsonderwijs
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
België

Website

056 26 41 60

afstandsonderwijs@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
 
Contacten op de stand

Producten

Mozaïek Lijst