Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
educatieve bachelor secundair onderwijs in avondonderwijs

Chat op 6-7 maart

13 - 17u. (docent)
Start chat

Bezoekers op mijn stand
Naam Kaart Bezoeken Aankomstuur

Recent  Sluiten

DIRECT MESSAGES

Video's

Added on 04/03/2021

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
educatieve bachelor secundair onderwijs in avondonderwijs
St.-Jozefstraat 1
8820 Torhout
België

Website

+32 56 23 10 30

baso.opafstand@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
Boek je campusbezoek
Beschrijving

Wil je jouw carrière een andere wending geven en ben je gebeten door de onderwijsmicrobe? Of ben je al leraar en wil je graag bijkomende onderwijsbevoegdheid in het secundair onderwijs? Dan vind je in ons aanbod van opleidingen zeker wat je zoekt.

Als je nog geen diploma hebt in het onderwijs, zijn er verschillende mogelijkheden:

Afhankelijk van jouw vooropleiding en ervaring kom je misschien in aanmerking om een EDU-traject te volgen. In dit traject verwerf je pedagogische bekwaamheid waardoor je mag les geven in de vakken die aansluiten bij jouw vooropleiding. Meer informatie vind je op de EDU-website.

  • Als jouw vooropleiding niet of onvoldoende aansluit bij de onderwijsbevoegdheid die je wilt verwerven, kan je een EBA SO-traject Je kan hier kiezen uit een opleiding in dagonderwijs (campus Brugge en Torhout) of een traject waarin afstandsonderwijs gecombineerd wordt met begeleidende contactmomenten in dagonderwijs (campus Brugge) of in avondonderwijs (campus Torhout). Afhankelijk van de inhoud van het vak zijn er verplichte contactmomenten of contactmomenten die je mag maar niet moet volgen.

Als je al een diploma hebt in het onderwijs, kan je een bijkomende onderwijsbevoegdheid in het secundair onderwijs verwerven:

  • De opleiding kan in één jaar afgewerkt worden of gespreid worden over meerdere academiejaren.
  • Je kan kiezen uit een traject in dagonderwijs (campus Brugge en Torhout) of een traject waarin afstandsonderwijs gecombineerd wordt met dagonderwijs (campus Brugge) of avondonderwijs (campus Torhout) of je kan kiezen voor een traject volledig op afstand (omwille van de grote praktijkcomponent is volledig afstandsonderwijs niet mogelijk voor de vakken bio-esthetiek, haartooi, gezondheidsopvoeding en lichamelijke opvoeding).

Samen met jou gaan we op zoek naar het traject dat het best bij jou past en stellen we een traject op maat voor jou samen. De tijd die je neemt om de opleiding af te werken kan je flexibel kiezen. In de opleiding krijg je persoonlijke begeleiding van docenten en studie- en trajectbegeleiders. Je kan jouw stages doen in scholen die je zelf kiest en je kan jouw stageperiodes zelf plannen. Examens afleggen kan je van zodra je er klaar voor bent op verschillende momenten in het jaar.

Wist je dat de VDAB leraar kleuter-, lager en leraar Frans, Nederlands en wiskunde in secundair onderwijs als knelpuntberoep erkent? Studenten die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen kunnen, met behoud van uitkering en extra financiële ondersteuning in onze dag- en avondopleidingen starten. Contactgegevens VDAB: Hilde Malfait (056/247861 of e-mail TEAM6422@vdab.be).

Ben je geïnteresseerd of misschien al overtuigd? Neem dan zeker contact op met onze trajectbegeleider: marleen.lefebre@vives.be.

Leerroute 
Algemeen contact
educatieve bachelor secundair onderwijs in avondonderwijs
St.-Jozefstraat 1
8820 Torhout
België

Website

+32 56 23 10 30

baso.opafstand@vives.be

Schrijf mij in
Opleiding
 
Contacten op de stand

Producten

Mozaïek Lijst