Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
afstandsonderwijs
afstandsonderwijs
bio-engineering
Distance learning
Visitors on my booth
Name Card Visits Arrived at

Recent  Close

DIRECT MESSAGES

Videos

Added on 19/05/2020
Added on 15/02/2021
Added on 12/02/2021

Press releases

Country Title Description Link Language

Whitepapers

Country Title Description Link Language

Awards

Year Country Title Description Link Language

The projects / references

Country Title Description Link Language

Participation to external events

Country Date Logo Organizer Type of event Name Information Website
General contact
afstandsonderwijs
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
Belgium

Website

056 26 41 60

afstandsonderwijs@vives.be

Register me
Education program
Boek je campusbezoek
Description

TVIVES op afstand

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je jouw studie combineren met werk en/of gezin? Misschien kreeg je nooit de mogelijkheid om verder te studeren en wil je een nieuwe weg inslaan? Of je woont in het buitenland en wil toch een bacheloropleiding volgen? Wil je studeren en je ook volledig op je sport toeleggen? Bij VIVES op afstand is dit mogelijk.

Al meer dan twintig jaar is VIVES marktleider in Vlaanderen op het vlak van afstandsonderwijs. Bij VIVES op afstand zetten we volop in op flexibiliteit en geven we je de kans om studeren met werk, gezin en een sociaal leven te combineren. We houden hiervoor optimaal rekening met je privésituatie (werk, gezin …).

In samenspraak met de studietrajectbegeleider kan je een eigen traject uitstippelen. Op die manier kan je zelf bepalen hoeveel studiepunten je per jaar opneemt en dus hoelang je over je studie zal doen.

VIVES op afstand houdt bij het samenstellen van jouw studieprogramma ook rekening met je vooropleiding en (werk)ervaring. Zo kan je een vrijstelling bekomen voor bepaalde opleidingsonderdelen.

We bieden een mix van zelfstudie en begeleiding aan. In een aantal opleidingen zijn er een beperkt aantal contactmomenten. Via aangepast studiemateriaal en een digitaal leerplatform proberen we je studies zo optimaal mogelijk (digitaal) te ondersteunen.

Als enige hogeschool in Vlaanderen beschikken we over een examencentrum met flexibele examenmomenten gespreid over het hele jaar. Voor bepaalde opleidingen kan je jouw examen van thuis uit afleggen.

Ook al studeer je waar en wanneer je maar wil, ook al bepaal je zelf je studietempo, je staat er niet alleen voor. Een heel team staat klaar om je te begeleiden tijdens je studie. Studeren op afstand is dus verre van afstandelijk. En het eindresultaat is een echt, erkend professioneel bachelordiploma. 

 

Educational forms

 
General contact
afstandsonderwijs
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
Belgium

Website

056 26 41 60

afstandsonderwijs@vives.be

Register me
Education program
 
Contacts on the booth

Products

Mosaic List